Spiżarnia biskupa - spiżarnia zakonnika. Spożywcze gusta duchownych z okolic Gdańska na przełomie XVII i XVII wieku

Sławomir Kościelak

Abstract

n/a
Author Sławomir Kościelak (FH / IH)
Sławomir Kościelak,,
- Institute of History
Pages252-264
Publication size in sheets1
Book Możejko Beata, Barylewska-Szymańska Ewa (eds.): Historia naturalna jedzenia : między antykiem a XIX wiekiem : materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100-lecia otwarcia Muzeum Wnętrz Mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3-4 listopada 2011 roku, 2012, Muzeum Historyczne Miasta Gdańska : Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, ISBN 978-83-61077-96-1, 383 p.
Languagepl polski
Score (nominal)4
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back