Menu Wielkiego Króla : antyczni Grecy o perskich ucztach

Bogdan Burliga

Abstract

n/a
Autor Bogdan Burliga (WF / IFK)
Bogdan Burliga
- Katedra Filologii Klasycznej
Paginacja18-27
Książka Możejko Beata, Barylewska-Szymańska Ewa (red.): Historia naturalna jedzenia : między antykiem a XIX wiekiem : materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100-lecia otwarcia Muzeum Wnętrz Mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3-4 listopada 2011 roku, 2012, Muzeum Historyczne Miasta Gdańska : Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, ISBN 978-83-61077-96-1, 383 s.
Językpl polski
Punktacja (całkowita)4
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?