云南省野生牛肝菌总汞含量测定分析 及健康风险评估

Jieqing Li , Tianwei Yang , Ji Zhang , Jerzy Falandysz , Grażyna Krasińska , Martyna Saba , Yuanzhong Wang , Honggao Liu

Abstract

n/a
Autor Jieqing Li
Jieqing Li
-
, Tianwei Yang
Tianwei Yang
-
, Ji Zhang
Ji Zhang
-
, Jerzy Falandysz (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Jerzy Falandysz
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Grażyna Krasińska (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Grażyna Krasińska
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Martyna Saba (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Martyna Saba
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Yuanzhong Wang
Yuanzhong Wang
-
, Honggao Liu
Honggao Liu
-
Inne wersje tytułuDetermination of total mercury and health risk as assessment in wild-grown bolete mushrooms from Yunnan Province
Tytuł czasopisma/seriiYunnan Nongye Daxue Xuebao, ISSN 1004-390X, (0 pkt)
Rok wydania2017
Tom32
Nr3
Paginacja523-535
Słowa kluczowe w języku angielskimbolete mushrooms, health risk, Hg, heavy metal, food safety
DOIDOI:10.16211/j.issn.1004-390x(n).2017.03.019
URL http://xb.ynau.edu.cn/jwk_zk/EN/article/downloadArticleFile.do?attachType=PDF
Językzh chiński
Punktacja (całkowita)5
PunktacjaPunktacja MNiSW = 0.0, ArticleFromJournal
Punktacja MNiSW (2013-2016) = 5.0, ArticleFromJournal - czasopismo zagraniczne spoza list
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót