Zastosowanie wybranych metod zarządzania jakością do oceny poziomu jakości usług gastronomicznych

Ewa Malinowska , Małgorzata Wiśniewska

Abstract

n/a
Autor Ewa Malinowska (WZ / KEP / ZZJiŚ)
Ewa Malinowska
- Zakład Zarządzania Jakością i Środowiskiem
, Małgorzata Wiśniewska (WZ / KEP / ZZJiŚ)
Małgorzata Wiśniewska
- Zakład Zarządzania Jakością i Środowiskiem
Paginacja192-219
Książka Sikora Tadeusz, Balon Urszula (red.): Determinanty zarządzania jakością życia : usługi i żywność, 2012, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-929209-6-0
Słowa kluczowe w języku polskimjakość, usługi, gastronomia
Słowa kluczowe w języku angielskimquality, services, gastronomy
Językpl polski
Punktacja (całkowita)4
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?