Zastosowanie wybranych metod zarządzania jakością do oceny poziomu jakości usług gastronomicznych

Ewa Malinowska , Małgorzata Wiśniewska

Abstract

n/a
Author Ewa Malinowska (FM / DBE / QEMU)
Ewa Malinowska,,
- Quality and Environmental Management Unit
, Małgorzata Wiśniewska (FM / DBE / QEMU)
Małgorzata Wiśniewska,,
- Quality and Environmental Management Unit
Pages192-219
Book Sikora Tadeusz, Balon Urszula (eds.): Determinanty zarządzania jakością życia : usługi i żywność, 2012, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, ISBN 978-83-929209-6-0
Keywords in Polishjakość, usługi, gastronomia
Keywords in Englishquality, services, gastronomy
Languagepl polski
Score (nominal)4
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back