Bezpieczeństwo żywnościowe w kształceniu zawodowym

Ewa Malinowska

Abstract

n/a
Autor Ewa Malinowska (WZ / KEP / ZZJiŚ)
Ewa Malinowska
- Zakład Zarządzania Jakością i Środowiskiem
Tytuł czasopisma/seriiPrace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, ISSN 1732-1565, (B 5 pkt)
Rok wydania2012
Tom10
Nr3, cz. 2
Paginacja148-160
Słowa kluczowe w języku polskimbezpieczeństwo żywnościowe, reforma szkolnictwa, podstawa programowa
Słowa kluczowe w języku angielskimfood safety, reform of education
URL http://zif.wzr.pl/pim/2012_3_2_12.pdf
Językpl polski
Punktacja (całkowita)5
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót