Konsument wobec zagrożeń bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej

Małgorzata Szymańska-Brałkowska

Abstract

n/a
Author Małgorzata Szymańska-Brałkowska (FM / DBE / QEMU)
Małgorzata Szymańska-Brałkowska,,
- Quality and Environmental Management Unit
Journal seriesPrace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, ISSN 1732-1565, (B 5 pkt)
Issue year2012
Vol10
No3, cz. 2
Pages84-93
Keywords in Polishbezpieczeństwo żywności, jakość żywności, konsument, Unia Europejska
Keywords in Englishfood safety, food quality, consumer, European Union
URL http://zif.wzr.pl/pim/2012_3_2_7.pdf
Languagepl polski
Score (nominal)5
Citation count*5 (2020-02-16)
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back
Confirmation
Are you sure?