Concentrations and bioconcentration factors of minerals in Yellow-cracking Bolete (Xerocomus Subtomentosus) mushroom collected in Noteć Forest.

Grażyna Krasińska , Aleksandra Chojnacka , Anna Dryżałowska , Innocent C. Nnorom , Jerzy Falandysz

Abstract

n/a
Autor Grażyna Krasińska (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Grażyna Krasińska
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Aleksandra Chojnacka (WCh / KChiRŚ)
Aleksandra Chojnacka
- Katedra Chemii i Radiochemii Środowiska
, Anna Dryżałowska (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Anna Dryżałowska
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Innocent C. Nnorom
Innocent C. Nnorom
-
, Jerzy Falandysz (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Jerzy Falandysz
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
Tytuł czasopisma/seriiJournal of Food Science, ISSN 0022-1147, (A 30 pkt)
Rok wydania2012
Tom77
Nr9
Paginacja H202-H206
DOIDOI:10.1111/j.1750-3841.2012.02876.x
URL http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1750-3841.2012.02876.x/pdf
Języken angielski
Punktacja (całkowita)35
Wskaźniki publikacji Impact Factor WoS: 2012 = 1.775 (2) - 2012=2.16 (5)
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót