Zastosowanie wybranych elementów systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gospodarstwie domowym

Ewa Malinowska , Małgorzata Wiśniewska

Abstract

n/a
Author Ewa Malinowska (FM / DBE / QEMU)
Ewa Malinowska,,
- Quality and Environmental Management Unit
, Małgorzata Wiśniewska (FM / DBE / QEMU)
Małgorzata Wiśniewska,,
- Quality and Environmental Management Unit
Pages377-391
Publication size in sheets1
Book Skrzypek Elżbieta (eds.): Zarządzanie organizacją w warunkach różnorodności: monografia, 2018, Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą, Wydział Ekonomiczny, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, ISBN 978-83-62785-31-5, 577 p.
Keywords in EnglishGMP, GHP, HACCP, Good Housekeeping Practice
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 28-11-2018, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Citation count*
Cite
Share Share

Get link to the record


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back