FUTURE - przyszłe kierunki potrzeb i uwarunkowań w zapewnieniu jakości żywności

Małgorzata Wiśniewska

Abstract

n/a
Author Małgorzata Wiśniewska ZZJiŚ
Małgorzata Wiśniewska,,
- Quality and Environmental Management Unit
Pages191-215
Publication size in sheets1.34
Book Skrzypek Elżbieta, Piasecka Agnieszka, Sagan Sylwia (eds.): Nowa jakość a zadowolenie interesariuszy : monografia, 2017, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, Wydział Ekonomiczny, Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą, ISBN 978-83-62785-26-1
Languagepl polski
Score (nominal)5
ScoreMinisterial score = 5.0, 15-12-2017, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages
Citation count*0
Cite
Share Share

Get link to the record
msginfo.png


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back