Oznaczanie witamin rozpuszczalnych w tłuszczach zawartych w grzybach z zastosowaniem HPLC

Magdalena Bojko , Jerzy Falandysz , Zbigniew Maćkiewicz

Abstract

n/a
Author Magdalena Bojko PChS
Magdalena Bojko,,
- Laboratory of Supramolecular Chemistry
, Jerzy Falandysz PChŚiE
Jerzy Falandysz,,
- Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology
, Zbigniew Maćkiewicz PChMB
Zbigniew Maćkiewicz,,
- Laboratory of Chemistry of Biological Macromolecules
Pages151-158
Publication size in sheets0.44
Book Koroniak Henryk, Barciszewski Jan (eds.): Na pograniczu chemii i biologii, t. 35, 2015, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza, ISBN 978-83-232-2989-6, 264 p.
Keywords in PolishHPLC, witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, witamina A, witamina D, witamina E, grzyby
Languagepl polski
Score (nominal)0
ScoreMinisterial score = 0.0, 29-11-2017, BookChapterNotSeriesNotMainLanguages - za mała objętość w arkuszach wydawniczych: 0.44
Citation count*0
Cite
Share Share

Get link to the record
msginfo.png


* presented citation count is obtained through Internet information analysis and it is close to the number calculated by the Publish or Perish system.
Back