Mineral constituents in common Chanterelles and soils collected from a high mountain and lowland sites in Poland.

Jerzy Falandysz , Małgorzata Drewnowska , Grażyna Krasińska , Dan Zhang , Yu Zhang , Jipeng Wang

Abstract

n/a
Autor Jerzy Falandysz (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Jerzy Falandysz
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Małgorzata Drewnowska (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Małgorzata Drewnowska
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Grażyna Krasińska (WCh / KChiRŚ / PChŚiE)
Grażyna Krasińska
- Pracownia Chemii Środowiska i Ekotoksykologii
, Dan Zhang
Dan Zhang
-
, Yu Zhang
Yu Zhang
-
, Jipeng Wang
Jipeng Wang
-
Tytuł czasopisma/seriiJournal of Mountain Science, ISSN 1672-6316, (A 15 pkt)
Rok wydania2012
Tom9
Nr5
Paginacja 697-705
Słowa kluczowe w języku angielskimenvironment, food, mineral compounds, mushrooms, organic foods
DOIDOI:10.1007/s11629-012-2381-y
URL http://link.springer.com/content/pdf/10.1007%2Fs11629-012-2381-y
Języken angielski
Punktacja (całkowita)15
Wskaźniki publikacji Impact Factor WoS: 2012 = 0.664 (2) - 2012=0.885 (5)
Liczba cytowań*23 (2019-05-23)
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót